Служение “Манна” е надденоминационна инициатива за провеждане на християнски събития, с цел изграждане и насърчение в различни области.

Служение Манна съществува от 1997г. като започва с превеждане на едни от първите касетки с проповеди в България на топ проповедници на вярата като Кенет Хегин, Кенет Копланд, Орал Робъртс Бени Хин…. за да постави здрави основи на вярата за всеки християнин, без значение от деноминацията му. Превели сме над 600 проповеди. 

В днешни дни организира събития наживо – семинари с проповедници и учители и музикални събития. Имаме няколко организирани събития в Слънчев Бряг и Бургас и това е първото ни такова в София.

Семинарите имат за цел да образоват, изградят и насърчат църквата в България и са достъпни за гледане е Ютюб канала ни, може да се абонирате за нас като сканирате баркода на екрана.

Музикалните събития са другата насока на сужение Манна. Хвалението е вечното служение, единственото което ще продължи и на небето. Ние вярваме че то не е само прелюдия към проповедта, а нещо дълбоко и ваажно за връзката ни с Бог.